image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Wie is Cosmetic Touch?

Mijn naam is Renate. Ik ben sinds 2001 werkzaam als Permanent Make-Up Specialiste.

In deze afgelopen jaren heb ik in verschillende professionele salons in Nederland, België, Denemarken én Spanje (Costa Blanca/Albir) veel kennis en ervaring opgedaan en is Cosmetic Touch een vertrouwd en betrouwbaar adres voor het laten zetten van Permanent Make-Up (PMU).

Om mijn werkzaamheden uit te breiden ben ik op zoek gegaan naar aanvullende behandelingen.

Op het gebied van huidverbetering verzorg ik behandelingen met de nieuwste innovatie op dit gebied. De Fibroblast Plasma Pen. Met deze behandeling zijn allerlei huidverslappingen, rimpels en ouderdoms vlekken/pigmentvlekken zeer goed te behandelen.
Zelfs ooglid-liftingen zijn mogelijk. Het wordt de plastisch chirurgie zonder te snijden genoemd, wat zeker een terechte benaming is. Tevens een perfect alternatief voor inspuitingen en botox.

Op deze site leest u meer informatie over de verschillende  behandelingen, voor wie het o.a. geschikt is en wat de mogelijkheden zijn en uiteraard foto’s van voor en na verschillende behandelingen.

Natuurlijk bent u altijd welkom voor een, geheel vrijblijvend, informatief gesprek (alleen op afspraak). Ik verwelkom u graag in mijn salon in de Baranco Hondo in La Nucia (Costa Blanca) Naast mijn werkzaamheden in Spanje, ben ik ook regelmatig werkzaam in Nederland en Denemarken. Neemt u gerust contact met mij op wanneer ik waar werkzaam ben. Ik werk alleen op afspraak.

U kunt mij natuurlijk altijd bellen of mailen voor meer informatie. Ik wens u veel kijk- en leesplezier op mijn site.

Vriendelijke groet,

Renate