image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Behandeling

Kenningsmakingsgesprek

We starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt de hele behandeling uitvoerig besproken en uiteraard kunt u vragen stellen. Indien nodig of gewenst wordt er voorgetekend en wordt in overleg de kleur bepaald. Het is raadzaam om een eventueel wenkbrauw potlood mee te brengen. Vervolgens wordt een klantenkaart ingevuld en ondertekend en er worden een paar vragen gesteld.

Aan bod komt: bloeddruk, ziektes, allergieën. Bloedverdunners, zoals alcohol, aspirines voor de behandeling mijden. Wanneer u onder doktersbehandeling staat, is het raadzaam even met uw arts te overleggen. Wanneer u zwanger bent is het beter om te wachten tot na de zwangerschap.

Behandelingen wenkbrauwen

Ombre techniek:

De wenkbrauw wordt op een hele zachte manier ingeschaduwd. Het pigment wordt op een hele  gelijkmatige wijze in de huid aangebracht waardoor je een mooie opbouw van de kleur kan creëren van licht naar donkerder. De vorm kun je aanpassen maar uiteraard proberen we zoveel mogelijk de natuurlijke vorm van de wenkbrauw aan te houden. De kleur wordt in overleg bepaald, maar altijd uitgaande van een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Ik werk vooral met zachte aarde tinten, die mooi opkleuren en niet verkleuren. Direct na de behandeling is de pigmentatie altijd wel donkerder van kleur. Maar zoals eerder vermeld, zal deze kleur niet blijven en uiteindelijk een mooie tint worden. Omdat deze behandeling niet als pijnlijk ervaren wordt en verdovingscreme invloed heeft op hechting van pigment, wordt deze behandeling in het begin niet verdoofd. Mocht er toch gevoeligheid optreden, kan er tijdens de behandeling een speciale verdoving aangebracht worden.

 

 

Microblading:

Met deze techniek worden er ‘haartjes’ getekend om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren.

Echter deze methode is niet voor iedereen en iedere huid geschikt. Wanneer de huid te vettig is, is dit geen juiste methode.  Ook voor een te dunne huid of mensen met bloedverdunners is deze methode minder geschikt en kan beter de Ombre techniek worden toegepast. Deze behandeling wordt vooraf met een creme verdoofd en kan tijden de behandeling nog extra verdoofd worden.

 

Behandelingen eyeliner

Natuurlijke eyeliner:

Een mooi dun lijntje wordt tussen de wimperimplant geplaatst en geeft een hele natuurlijke oogopslag. Dit kan zowel boven als onder de ogen. Deze behandeling wordt vooraf met een creme verdoofd en kan tijden de behandeling nog extra verdoofd worden.

Bredere eyeliner:

Bij deze methode wordt er ook boven de wimperrand een lijntje geplaatst. Dit wordt meestal alleen boven toegepast. Indien je voor een extra ‘wing’ wilt gaan, kan het zijn dat er nog een supplement op de prijs komt. Omdat deze behandeling intenser is en langer duurt, kan het zijn dat het oog wat gevoelig reageert. Wanneer er teveel zwelling optreedt zullen we moeten stoppen en de lijn dikker maken in de nabehandeling. Uiteraard krijgt u van deze behandeling ook weer afstoot van het pigment en kan de kleur weer terug opkomen gedurende weken. Ook deze behandeling wordt vooraf met een creme verdoofd en kan tijden de behandeling nog extra verdoofd worden.

Werkwijze

Afhankelijk van de gebruikte techniek wordt er een verdovende creme aangebracht die we 10-15 minuten laten inwerken. Hierna wordt gestart met de pigmentatie. In het begin zult u niets van de pigmentatie voelen. Het zal hoogstens een beetje kriebelen en beetje vreemd aanvoelen. Wanneer het gedurende de behandeling toch wat gevoelig gaat worden, kunnen we bijverdoven. De behandeling zal ongeveer een uur in beslag nemen. Tussendoor wordt regelmatig met de klant overlegd.

Na de behandeling

Direct na de behandeling is het behandelde deel erg donker van kleur. U laat de pigmentatie aan de lucht drogen (dit geldt niet voor eyeliner) en er vormen zich ‘korstjes’. Dit kan gepaard gaan met wat jeuk. Ga in geen geval krabben maar klop zachtjes op de pigmentatie. Wanneer u de ‘korstjes’ er toch afkrabt trekt u het pigment de huid uit en zal er een lichte plek ontstaan. Na ongeveer 4-7 dagen laten deze korstjes vanzelf los en daaronder ziet u een veel lichtere tint. Door dit grote contrast lijkt het soms dat er geen pigment in de huid zit. Wacht even rustig af tot alle korstjes er af gevallen zijn. U mag eventueel de lichte stukjes wat bijtekenen met een donker potlood, maar trek in geen geval de korstjes eraf. Wanneer alle korstjes eraf zijn ziet u een mooie zachte tint. De kleur kan, afhankelijk van het behandelde deel en de gebruikte kleur, wel 70% lichter zijn. Het kan ook gebeuren dat deze tint te licht is maar de kleur komt de komende weken weer terug.

In sommige gevallen is een tweede behandeling nodig, omdat er bepaalde stukjes niet goed gepakt hebben of omdat de huid teveel pigment heeft afgestoten waardoor de gehele pigmentatie te licht is uitgevallen.

I.v.m. de genezing van het onderhuids bindweefsel is het noodzakelijk minimaal 1 maand te wachten met de nabehandeling. In principe is één nabehandeling inclusief.

In een kort intakegesprekje is er alle tijd om vragen te stellen. Ook de kleur en vorm zullen besproken worden.

Na de intake wordt de verdovingscreme aangebracht. Deze moet 10 minuten inwerken, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos zal zijn.

Na verwijdering van de creme, kan met pigmenteren begonnen worden. De behandeling duurt in totaal een ruim uur.