image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Nu verkrijgbaar bij Cosmetic-Touch!

RevitalTrax is een premium verzorgingslijn voor mannen en vrouwen met unieke, kwalitatief hoogstaande en werkzame producten. Uw huid en haren zullen zichtbaar verbeteren als u deze producten gebruikt.

Ons assortiment bestaat uit verschillende huid- en haar verzorgingsproducten. Schoonheid begint van binnenuit, daarom biedt RevitalTrax een uniek Anti-Aging Collagen Complex wat de huid, haren en nagels van binnenuit verbetert en wat zorgt voor een zichtbaar jongere uitstraling. De overige producten verzorgen en voeden de huid of haren vanaf de buitenkant. De combinatie hiervan zorgt voor het beste resultaat!

Huidveroudering betekent verlies van collageen in de huidlaag. Na het 25e levensjaar neemt het collageengehalte in de huid al af. Hierdoor vermindert de elasticiteit van de huid en verschijnen er geleidelijk aan steeds meer rimpels. In de menopauze versnelt dit proces zelfs. De meeste veranderingen in de huid veroorzaakt door veroudering gebeuren in de dermis (de lederhuid), die naarmate u ouder wordt 30 tot 80% van zijn dikte verliest. Het lichaam maakt simpelweg te weinig collageen aan wat de oorzaak is van dit verlies. Aanvullen van collageen is essentieel voor het behouden/verkrijgen van een mooie en jonge huid.

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een unieke drinkbare mix van gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden en andere actieve ingrediënten, ontwikkeld voor een mooiere en gezondere huid- en haarstructuur. Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling. Dit complex versterkt ook nagels, botten, gewrichten en kraakbeen. Dit is een clean label product. Dat wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. Het bevat 100% pure ingrediënten. Collageen is het belangrijkste structurele component van de huid, 80% van de huidstructuur bestaat uit collageen. Collageen is onderdeel van het bindweefsel, wat zorgt voor algehele stevigheid en elasticiteit.

 • Beautysupplement voor natuurlijke huidverjonging
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Helpt de hydratatie van de huid
 • Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden
 • Helpt de zichtbaarheid van cellulite te verminderen
 • Maakt de huid zachter, gladder en soepeler
 • Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken
 • Draagt bij aan de normale haargroei
 • Helpt het haarvolume te verbeteren
 • Houdt het haar sterk en glanzend
 • Draagt bij aan mooie en sterke nagels
 • Goed voor botten, gewrichten, kraakbeen
 • Goed voor het immuunsysteem
 • Draagt bij aan de weerstand tegen stress en inspanning
 • Draagt bij aan een heldere geest

HET SUCCES VAN DE REVITALTRAX FORMULE

ingredienten

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is geformuleerd met een gepatenteerde technologie van natuurlijke VERISOL® die collageen afbreekt in Bioactieve Collageen Peptiden® bouwstenen.  Deze gehydrolyseerde peptiden zijn veel kleiner dan de reguliere collageen moleculen, hierdoor kunnen ze beter en sneller worden opgenomen door het lichaam op de diepe dermis-collageen laag van de huid. Deze korte-keten bouwstenen van collageen zijn specifiek ontwikkeld voor een verbetering en verjonging van de huidstructuur. Ook haren en nagels krijgen een extra boost. Het collageen is afkomstig van runderen. (5000 mg)

RevitalTrax is verrijkt met zuivere Biotine. Deze essentiële vitamine B maakt en houdt het haar sterk, gezond, volumineus en glanzend. Het heeft ook een positief effect op de huid. Biotine is oplosbaar in water, wat betekent dat het lichaam het niet opslaat. (2 mg)

RevitalTrax bevat de gepatenteerde Ester C®. Dit wordt tweemaal sneller opgenomen en blijft tweemaal langer aanwezig in de weefsels dan een gewone vitamine c. Ester C® draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid. Verder ondersteunt het het immuunsysteem, helpt het bij vermoeidheid, draagt het bij aan de instandhouding van sterke botten, bevordert het de weerstand tijdens en na fysieke inspanning en is het goed voor het concentratievermogen.(100 mg)

RevitalTrax bevat organisch gebonden Zink. Dit is één van de belangrijkste spoorelementen in ons lichaam. Zink bevordert de productie van collageen dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Zink is ook belangrijk voor het verkrijgen en onderhouden van mooie en sterke nagels en het draagt bij aan de weerstand tegen stress en inspanning. (10 mg)

HET SUCCES VAN DE REVITALTRAX FORMULE

revitaltrax

VERISOL® is één van de belangrijkste ingrediënten van Anti-Aging Collageen Complex. Wetenschappelijk onderzoek hebben aangetoond dat een dagelijkse dosis van 2,5 gram VERISOL® de rimpeldiepte significant vermindert na vier weken en het effect ervan verdubbelt na acht weken. RevitalTrax bevat 5 gram VERISOL® voor een doeltreffender resultaat.

Na 15 dagen
U ervaart nu al een beter gehydrateerde huid en mooier haar. Uw huid heeft een gezondere en frissere uitstraling en uw haren zijn voller en mooier.

Na 30 dagen
U heeft een vollere huid en meer kleur en glans op het gezicht, ook de eerste fijne lijntjes vervagen. Uw haar is voller, glanst meer en is minder breekbaar.

Na 60 dagen
Uw huid ziet er zichtbaar jonger uit. U heeft een stevige en stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ook uw haar kwaliteit is zichtbaar verbetert.

GEBRUIK

pf-35b96af3-f377-4e55-a065-f1679ac96477--step1

1 stick, in de ochtend of voor het slapen gaan.

pf-83075a22-6362-4e05-a6fe-2937fdd44448--step2

Het kan gemengd worden in zowel warme als koude dranken.

pf-0751e53e-0fc4-4224-9985-5203d1c2622a--step3

Het drankje kan genuttigd worden.

De RevitalTrax sticks zijn gemakkelijk in gebruik. Het kan gemengd worden in zowel warme als koude dranken, maar ook bijvoorbeeld in een smoothie of yoghurt. Bij voorkeur ’s ochtends op een nuchtere maag of ‘s avonds voor het slapengaan innemen voor een maximale absorptie.

Wij adviseren om 1 stick per dag te gebruiken. Na de start periode van zes tot acht weken kunt u dit afbouwen naar 1 stick om de dag (ma-woe-vrij-etc.).

PRIJZEN

anti aging collagen complex (1)

Anti-Aging Collagen Complex

1 doos € 39,- (1 maand)

2 dozen € 72,- (2 tot 3 maanden)

3 dozen € 99,- (3 tot 5 maanden)

Bestel hier direct RevitalTrax producten

Hier bestellen