image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Super Lash

Haargroeitechniek met behulp van stamcellen

Wie wilt er nu niet prachtige mooie volle lange dikke gekrulde wimpers van zichzelf! Dit kan door middel van een behandeling met een stamcel preparaat en een bijbehorend serum.

Geen extensions die juist erg slecht en funest zijn en zelfs uw eigen wimpers afbreken.

Met deze nieuwe methode worden stamcelpreparaten met een speciale naald (van het permanent make-up apparaat) aangebracht in de huid tussen de wimpers. De haarfollikels bevinden zich op de grens van de opperhuid en de dermis. Ongeveer dezelfde laag van de huid waarin wij normaal pigmenteren. Het is nu van belang dat het stamcelpreparaat in deze laag wordt aangebracht

Deze stamcelpreparaten activeren en stimuleren uw eigen haargroei van binnen uit. Daarnaast gebruikt u dagelijkse een serum wat u na reiniging, elke avond tussen de wimpers aanbrengt. Deze combinatie zorgt er voor dat uw eigen wimpers, binnen paar weken zichtbaar gaan groeien.

Super Lash bevat een groeifactor die uw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien uw wimpers langer door. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden.

Prijs: behandelprijs bedraagt 150 euro (Dit is inclusief het bijbehorende serum)