image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Fibroblast Ooglifting

Nazorg

De Nazorg:

  • Direct na de behandeling de zone(s) insmeren met meegeleverde creme.
  • Voor het slapen gaan, zone voorzichtig met een gaasje (geen watjes want deze pluizen) reinigen met de meegeleverde desinfecterende lotion. Nóóit reiniging gebruiken waar alcohol in verwerkt zit. Liefst verder de eerste nacht droog houden. Dit is het beste voor de genezing. Indien dit erg vervelend of trekkerig aanvoelt, kan de meegeleverde gekleurde creme gebruikt worden.
  • S’ochtends weer voorzichtig reinigen met de lotion op een gaasje. Daarna de beschermende creme met SPF 50 aanbrengen. Dit herhalen tot alle korstjes verdwenen zijn. De korstjes beginnen al na 1 a 2 dagen los te laten. Laat dit proces zijn natuurlijke gang gaan en help niet de korstjes eraf te wrijven! Nooit krabben of pulken aan de korstjes!!!!!
  • Na 5 tot 10 dagen, afhankelijk van de zone zullen de korstjes verdwenen zijn.
  • De huid zal na genezing er wat rood/roze uitzien. Dit duurt meestal 2 tot 4 weken (zelden langer). Deze (baby)huid moet de komende maanden altijd goed beschermd worden met een hoge SPF factor (factor 50) tegen zonlicht. Dit ook om hyperpigmentatie (donkere vlekken) te voorkomen. Ook kan in de huid nog een licht spoor te zien zijn van de gezette puntjes. Dit zal langzaam tijdens het herstel van de huid wegtrekken. Blijft de huid ook na deze periode goed beschermen.

Speciaal voor de ogen:

  • Als je bijvoorbeeld vaker s’ morgens dikke ogen hebt kun je wat langer last hebben van zwellingen en vochtophopingen onder de ogen. Vooral na de 2e nacht zal de zwelling het grootst zijn. Dit is normaal want het vocht zakt langzaam omlaag. Het is vervelend, maar de zwelling is ook een natuurlijke reactie van het lichaam om ontstekingen tegen te gaan.
  • Draag een zonnebril om de ogen extra te beschermen.