image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Gastenboek

Omdat ik zoveel enthousiaste en tevreden klanten heb, is er de mogelijkheid om een reactie te plaatsen!

Ik zou het erg op prijs stellen wanneer u hier uw ervaring over uw behandeling wilt plaatsen. Voor toekomstige klanten kan dit, naast de foto’s, erg waardevol zijn.

Met vriendelijke groeten,
Renate

P.S Hieronder kunt u het hele gasteboek downloaden voor alle reacties.

 

DOWNLOAD PDF

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 23.20.20.52 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
52 berichten.
Nicolette uit Altea heeft geschreven op 13 februari 2021:
Afgelopen week ben ik bij Renate geweest voor mijn wenkbrauwen. Ik was ontzettend zenuwachtig omdat ik bang was dat ze het niet mooi zou worden maar jeetje, wat een topper!! Ik ben er nu al ontzettend blij mee en het eindresultaat wordt nog mooier. Dit had ik veel eerder moeten doen. Lieve Renate, ontzettend bedankt 🙏🏽
Sandy uit Amersfoort heeft geschreven op 8 oktober 2020:
Wij zijn bij Renate geweest voor een permanent lijntje boven ons oog. De behandeling was zo goed als pijnloos, heel weinig tot geen last in de dagen daarna en nog belangrijker, het resultaat is prachtig. Renate is een fijne en gezellige vrouw die weet waar ze mee bezig is. TOP!
cobie uit velp gld heeft geschreven op 1 oktober 2020:
gisteren 30 sept.jl. was het zover, bij Renate permanente make-up de wenkbrauwen weer laten doen. Ben er blij mee, het spreekt allemaal weer, komt weer mooi naar voren, meer uitdrukking. In dec.zien we elkaar weer, de 2e controle. Tot dan. Veel succes en sterkte in deze angstige tijden.
Dian Smulders uit Malden heeft geschreven op 30 september 2020:
Een paar jaar geleden leerde ik Renate kennen via een vriendin. Ze heeft toen prachtige eyeliner bij me aangebracht, waardoor het uitlopen van de make-up verleden tijd was. Altijd netjes. Ook in de regen en ook in de warme zomer. Nu heeft ze , onlangs mijn wenkbrauwen weer zichtbaar gemaakt. Prachtig. In de ochtend scheelt me dat tijd en ziet er mooi natuurlijk uit. Dank je wel Renate. Ik ben er erg blij mee
Nel visser uit Workum heeft geschreven op 14 september 2020:
ik ontmoette renate de eerste keer om permanente make-up te laten zetten om de ogen.kreeg later een nabehandeling want er was wat afstoot. de behandeling is vrijwel pijnloos.ben er alle dagen blij mee.renate deed ook fibroblasting rond de mondzone.wat ook erg meeviel.wel veel korstvorming.en vrij dikke bovenlip.maar met plm kleine week was het weer schoon.mocht absoluut niet in de zon vw kans op pigmentvlekken .het resultaat nu na plm 5maanden vind ik de huid wat gladder.ook misschien omdat ik sinds mei 2020 ook ben begonnen met revitral trax.de eerste 6 weken elke dag 1 zakje en daarna om de dag.renate zei veel water drinken.tip zet maatbeker op de aanrecht en vul steeds bij.mijn nagels zijn veel sterker en minder haarverlies.heb veel minder gewrichtspijn door artrose in hand en rug.dus ik ga door met het poeder.een tevreden klant.
Roos uit Nijmegen heeft geschreven op 20 juli 2020:
Mijn wenkbrauwen werden steeds grijzer, waardoor ik expressie miste. Heel spannend om iets aan mijn wenkbrauwen te laten doen. Maar...bij Renate was ik in zeer goede en vakkundige handen. Zo blij dat ik het tóch gedaan heb. Ben zeer tevreden. Dank Renate, ik kijk nu wat prettiger 's morgens in de spiegel.
Nel visser uit Workum friesland heeft geschreven op 15 mei 2020:
Gister voor nabehandeling voor eyliner geweest.was gedaan in februari en er was wat afstoot geweest.door corona was ik gister weer renates eerste klant.weer fijne begroeting en vriend kon wachten in de tuin met koffie.beiden met mondkapjes op werd het en mooi resultaat.volgend jaar zeker voor en opknapbeurt als ik weer in spanje ben.renate bedankt ben blij met je
Winy Warnders uit Wehe den Hoorn/ Groningen heeft geschreven op 4 mei 2020:
In februari 2020 een afspraak bij Renate in La Nucia. Een jaar eerder werd ik door een kapster in Altea aangesproken over mijn oogmake- up. Zij gaf mij een flyer van Cosmetic Touch waar je een permanente make-up up kon laten aanbrengen. Onze overwinter periode leek dit jaar geschikt om bij Renate een afspraak te maken. Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en een eyeliner. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. In maart, een tweede bezoek op de valreep bijna verstoord door het Covid 19 probleem het was zondag 15 maart en we konden niet meer op een andere Camperplek. Renate gebeld om tweede afspraak te annuleren. Wij wilden vervroegt naar Nederland. Renate maakte op die zondag plek voor mij om alsnog haar werk af te maken. Om 14.30 uur. Alsnog richting Franse grens. Renate alsnog een keer hartelijk bedankt.
Hetty Hydra uit Mook heeft geschreven op 5 april 2020:
Eind november ben ik voor de 1ste keer bij Renate geweest voor Permanent Make-up. De behandeling heb ik toen als erg prettig ervaren maar helaas zijn de wenkbrauwen zoals eerder geschreven toch te licht uitgevallen. In maart j.l. heb ik Renate voor de 2e keer ontmoet en zij gaf gelijk aan dat het niet helemaal goed was uitgevallen en dat het opnieuw moest. 2e Behandeling opnieuw erg prettig en nu zijn we inmiddels een paar weken verder. De wenkbrauwen zien er nu prachtig uit, de kleur is perfect en ik kan niet anders zeggen dat ik er elke dag opnieuw weer heel erg blij mee ben. Renate, heel hartelijk bedankt voor dit alles wat jij voor mij gedaan hebt. Ik ga je in de toekomst zeker weer een keer ontmoeten. Het allerbeste toegewenst in deze bizarre tijd, sterkte met dit alles en vooral een goede gezondheid.
Margaret uit La Nucia heeft geschreven op 17 februari 2020:
In november heeft Renate mij weer mooie wenkbrauwen gegeven en in januari de puntjes op de i gezet, Het leuke is dat ik complimenten kreeg dat ik er zo goed uitzie zonder dat mijn “ vernieuwde” wenkbrauwen opgemerkt werden. Het geeft mijn blik weer meer uitdrukking en daar ben ik erg blij mee.👍
Majo van Ravenstein uit Honden de las Nieves heeft geschreven op 16 december 2019:
Elke dag eye-liner die dan in de loop van de dag weer uitloopt.... zeker met het Spaanse klimaat. En dan kom je via via bij Renate terecht. Een vakvrouw pur sang! Ruime een uur rijden is gezien het resultaat zeker de moeite waard. Ook voor de nabehandeling, lekker gecombineerd met dagje Alfaz de Pi en Albir. De permanente make-up is perfect geslaagd en voorlopig hoeven we daar niet voor terug. Maar gezien de vele andere mogelijkheden die zeker ook betaalbaar zijn zullen we best de reis nogmaals gaan maken. Aanrader dus! Renate, nogmaals bedankt!
Hetty Hydra uit Mook heeft geschreven op 8 december 2019:
Zaterdag, 30 november j.l. bij Renate geweest voor Permanent Make-Up voor de wenkbrauwen. Prettige behandeling gehad, voelde mij gelijk op mijn gemak bij Renate. Precies 1 week daarna viel het 1ste korstje eraf en vandaag weer een korstje. De plekjes zien er nog erg licht uit maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Renate nogmaals hartelijke dank en zoals afgesproken houden wij nog even contact over e.e.a.
Diane Baeté uit Calpe heeft geschreven op 22 november 2019:
Lange tijd liep ik al te twijfelen om permanente make-up te laten aanbrengen.Toen kwam ik terecht bij Renate die me een zeer goede uitleg gaf en me gerust stelde. Het lijntje boven en onder mijn ogen is echt mooi. Bedankt Renate, jammer dat ik zo lang gewacht heb. Diane
Astrid uit Malden heeft geschreven op 27 september 2019:
Onlangs voor de herbehandeling permanente make-up wenkbrauwen bij Renate geweest. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Pijnloos, professioneel, nazorginstructie op papier. Dank je Renate.
nel peeters uit plasmolen heeft geschreven op 13 september 2019:
4 jaar geleden heeft Renate in de schoonheidssalon van Angela Sanders, bij mij permanente make-up aangebracht op mijn oogleden. Bijna pijnloos. Nu, na al die jaren zit het nog perfect. Alleen een opfrisbeurt is nodig. Verder niets. Top.
Jannke Claase uit Malden heeft geschreven op 23 augustus 2019:
Mijn gezicht had een flauwe uitstraling. na mijn beslissing dat er iets aan mijn WENKBRAUWEN gedaan moest worden kon ik heel snel bij renate terecht. na een week zijn de korstjes eraf en kan ik met een zeer tevreden gevoel weer in de spiegel kijken!!! Renate heel erg bedankt voor je persoonlijke aandacht en je super behandeling.
Janny van Spronsen uit Albir heeft geschreven op 21 augustus 2019:
Mijn wenkbrauwen door Renate laten doen. De behandeling was heel prettig, goede verdoving en het resultaat is werkelijk fantastisch! Ik ben er heel blij mee! Renate bedankt!
Mary uit Herpen heeft geschreven op 3 juli 2019:
Ik had totaal geen wenkbrauwen meer tot ik bij Renate terecht kwam. Wat ben ik blij, ik heb mooie natuurlijke wenkbrauwen en heb een frisse blik.
Githa vd Hoogen uit Pedreguer heeft geschreven op 23 maart 2019:
Afgelopen november heb ik bijna mijn hele gezicht met fibroblasting laten behandelen bij/door Renate. In 1e instantie had ik nog mijn twijfels maar hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer verbetering ik ga zien... Kortom, een tevreden klant!
Karen uit Benidorm heeft geschreven op 19 maart 2019:
Vandaag bij Renate langs geweest om mijn wenkbrauwen bij te laten werken. Gastvrije ontvangst, prima behandeling en als kers op de taart nog een heerlijke peeling/massage! Verwennerij. Beveel een behandeling bij Renate van harte aan.