image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Gastenboek

Omdat ik zoveel enthousiaste en tevreden klanten heb, is er de mogelijkheid om een reactie te plaatsen!

Ik zou het erg op prijs stellen wanneer u hier uw ervaring over uw behandeling wilt plaatsen. Voor toekomstige klanten kan dit, naast de foto’s, erg waardevol zijn.

Met vriendelijke groeten,
Renate

P.S Hieronder kunt u het hele gasteboek downloaden voor alle reacties.

 

DOWNLOAD PDF

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.59.31 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
66 berichten.
Anneke uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 11 mei 2023:
In januari mijn wenkbrauwen laten doen met de ombre techniek. Was er gelijk heel blij mee, maar ben in mei terug geweest om nog wat puntjes op de i te laten zetten. Ben helemaal blij met het resultaat. Renate is n hele vakkundige vrouw die heel perfectionistisch en secuur werkt. Dit geeft n prachtig resultaat. Super bedankt Renate
Wendy Reuser uit Druten heeft geschreven op 10 mei 2023:
Door Renate permanente make up laten aanbrengen op mijn ogen. Een eyeliner boven en onder. Zeer professioneel gedaan en een super mooi resultaat! Ik kan het iedereen aanraden.
Michelle heeft geschreven op 19 april 2023:
Mijn wenkbrauwen laten doen , Renate gaat professioneel en zelfverzekerd aan het werk zodat je weet en vol vertrouwen een mooi resultaat hebt . Super tevreden ,
Roos uit Altea heeft geschreven op 3 maart 2023:
Zeer professioneel en zorgvuldig heel erg blij ermee!
Marlou Polman uit Molenhoek heeft geschreven op 2 februari 2023:
Na jaren twijfelen omdat ik veel lelijke resultaten bij mensen heb gezien, vorige week bij Renate mijn wenkbrauwen laten doen. Nu zijn alle korstjes al weg en kreeg ik van een collega te horen dat ze dacht dat ik de wenkbrauwen zou laten doen. Precies dat zocht ik, het valt niet op en ziet er goed uit. Dank je wel Renate
Ria uit Coveta Fuma heeft geschreven op 20 oktober 2022:
In gastenboek: Ontvangst, de rustige omgeving waar de behandeling plaatsvond en de met precisie hoe het werd uitgevoerd waren super. De behandeling viel in zoverre tegen dat ik het soms pijnlijk vond en dat pas de 7e dag de korstjes eraf vielen. Het resultaat uiteindelijk en de excellente nazorg waren voor mij zeer bevredigend. Ook de reactie van vrienden en bekenden toen ze het resultaat zagen was heel positief Groet Ria
Lucy uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 19 oktober 2022:
Ik ben 17 oktober bij Renate geweest om m’n eyeliner boven en onder bij te laten werken. Ziet er weer prima uit. Ik vind Renate een echte vakvrouw. Ze is ècht een aanrader. Ik ga nadenken om fibroblasting te laten doen. Lift ook de oogleden op en dat is echt nodig bij mij.
Paula uit Beek heeft geschreven op 31 juli 2022:
Renate heeft mijn wenkbrauwen gedaan. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ze zien er heel natuurlijk uit, wat precies bij mij past. Hartstikke bedankt Renate!
Caroline Hylkema uit Molenhoek heeft geschreven op 27 juli 2022:
Twee weken geleden eyeliner boven en onder laten doen door Renate. Ik vond het best spannend maar het is me 200 procent meegevallen. Het deed helemaal geen pijn (hooguit een kriebelig gevoel) . De eerste dagen was het nog behoorlijk donker maar na een dag of vijf zag het er al mooi uit. Goed gesmeerd met de meegekregen crème en na een dag of 10 weer gewoon mascara e.d. gebruikt. Ben er super blij mee en ga in september terug voor mijn wenkbrauwen.
Anja Oudijn uit Grave heeft geschreven op 10 april 2022:
Al geruime tijd kom ik voor mijn wenkbrauwen bij Renate. Wat een vakvrouw is dat. Ze is vriendelijk en stelt je gerust als je de eerste keer komt. Ze vertelt precies wat ze gaat doen en de nazorg is ook prima. Je mag Renate altijd benaderen als je ergens mee zit of iets wil vragen. Kortom, als je bijvoorbeeld nadenkt over permanente make-up bezoek haar site en kijk wat Renate te bieden heeft …. je hoeft dan echt niet meer verder te zoeken …. alleen maar een afspraak te maken bij Renate …. je krijgt er geen spijt van .
Lucy uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 9 april 2022:
Gisteren ben ik bij Renate geweest in Alfas del Pi / Albir voor permanente make-up. Ik wilde eerst alleen eyeliner maar heb ook een lijntje onder m’n ogen laten zetten. Renate is zeer vakkundig en stelde me erg op mijn gemak. Een echte aanrader wat mij betreft. In september/oktober even kijken of het nog even “bijgewerkt” moet worden. Ik ben heel blij met het resultaat.
Pauline uit Altea heeft geschreven op 1 april 2022:
Op 28 maart had ik een oriënterend gesprek met Renate over het ‘opleuken’ van mijn gezicht. In eerste instantie wilde ik van alles aan mijn gezicht gaan laten doen. Renate gaf me echter een zeer oprecht en eerlijk advies om niet alles wat ik voorstelde te laten doen. Ik besloot haar advies te volgen en te beginnen met een permanente eyeliner op de bovenoogleden waarna ze de verdovingscrème aanbracht. Na 5 minuten vroeg ik haar om het er toch maar weer af te halen omdat ik plotseling begon te twijfelen. Renate was vol begrip over mijn twijfel en verwijderde de crème terstond weer van mijn ogen. Ze stelde voor om de eyeliner gewoon eerst eens met een oogpotlood uit te proberen om te zien of het resultaat was zoals ik me had voorgesteld. Helemaal gerustgesteld en tevreden met wat ik zag, begon Renate met een nieuwe ronde van verdovingscrème. Daarna ging ze professioneel en bijzonder zorgvuldig aan de slag en voelde ik me volkomen op mijn gemak met haar liefdevolle en kundige behandeling. Het directe resultaat van de behandeling van boven- èn onderoogleden was meteen al bijzonder mooi. Ik wil hierbij Renate nogmaals bedanken voor haar geduldige en deskundige permanente eyelinerbehandeling van deze twijfelaarster. Je bent een regelrechte topper Renate!!
Jolanda ten Broeke uit Malden heeft geschreven op 21 maart 2022:
Ik ben afgelopen week bij Renate geweest voor permanente eye-liner en bijwerken van mijn wenkbrauwen. Renate is echt goed in haar werk, het resultaat is super. Dank je wel Renate.
Saskia uit Nijmegen heeft geschreven op 4 december 2021:
Ik wilde al heel lang een lijntje om mijn ogen maar durfde het niet. Via een kennis die al lang bij Renate kwam hoorde ik dat het echt reuze mee viel de pijn, dus een afspraak gemaakt. En het klopt, nu elke dag blij met het resultaat. Dat ik ook de wenkbrauwen hier heb laten bijwerken zegt genoeg. Renate luistert goed naar je wensen en is eerlijk als zij denkt dat het niet mooi is.
Nicolette uit Altea heeft geschreven op 13 februari 2021:
Afgelopen week ben ik bij Renate geweest voor mijn wenkbrauwen. Ik was ontzettend zenuwachtig omdat ik bang was dat ze het niet mooi zou worden maar jeetje, wat een topper!! Ik ben er nu al ontzettend blij mee en het eindresultaat wordt nog mooier. Dit had ik veel eerder moeten doen. Lieve Renate, ontzettend bedankt ??
Sandy uit Amersfoort heeft geschreven op 8 oktober 2020:
Wij zijn bij Renate geweest voor een permanent lijntje boven ons oog. De behandeling was zo goed als pijnloos, heel weinig tot geen last in de dagen daarna en nog belangrijker, het resultaat is prachtig. Renate is een fijne en gezellige vrouw die weet waar ze mee bezig is. TOP!
cobie uit velp gld heeft geschreven op 1 oktober 2020:
gisteren 30 sept.jl. was het zover, bij Renate permanente make-up de wenkbrauwen weer laten doen. Ben er blij mee, het spreekt allemaal weer, komt weer mooi naar voren, meer uitdrukking. In dec.zien we elkaar weer, de 2e controle. Tot dan. Veel succes en sterkte in deze angstige tijden.
Dian Smulders uit Malden heeft geschreven op 30 september 2020:
Een paar jaar geleden leerde ik Renate kennen via een vriendin. Ze heeft toen prachtige eyeliner bij me aangebracht, waardoor het uitlopen van de make-up verleden tijd was. Altijd netjes. Ook in de regen en ook in de warme zomer. Nu heeft ze , onlangs mijn wenkbrauwen weer zichtbaar gemaakt. Prachtig. In de ochtend scheelt me dat tijd en ziet er mooi natuurlijk uit. Dank je wel Renate. Ik ben er erg blij mee
Nel visser uit Workum heeft geschreven op 14 september 2020:
ik ontmoette renate de eerste keer om permanente make-up te laten zetten om de ogen.kreeg later een nabehandeling want er was wat afstoot. de behandeling is vrijwel pijnloos.ben er alle dagen blij mee.renate deed ook fibroblasting rond de mondzone.wat ook erg meeviel.wel veel korstvorming.en vrij dikke bovenlip.maar met plm kleine week was het weer schoon.mocht absoluut niet in de zon vw kans op pigmentvlekken .het resultaat nu na plm 5maanden vind ik de huid wat gladder.ook misschien omdat ik sinds mei 2020 ook ben begonnen met revitral trax.de eerste 6 weken elke dag 1 zakje en daarna om de dag.renate zei veel water drinken.tip zet maatbeker op de aanrecht en vul steeds bij.mijn nagels zijn veel sterker en minder haarverlies.heb veel minder gewrichtspijn door artrose in hand en rug.dus ik ga door met het poeder.een tevreden klant.
Roos uit Nijmegen heeft geschreven op 20 juli 2020:
Mijn wenkbrauwen werden steeds grijzer, waardoor ik expressie miste. Heel spannend om iets aan mijn wenkbrauwen te laten doen. Maar...bij Renate was ik in zeer goede en vakkundige handen. Zo blij dat ik het tóch gedaan heb. Ben zeer tevreden. Dank Renate, ik kijk nu wat prettiger 's morgens in de spiegel.