image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Gastenboek

Omdat ik zoveel enthousiaste en tevreden klanten heb, is er de mogelijkheid om een reactie te plaatsen!

Ik zou het erg op prijs stellen wanneer u hier uw ervaring over uw behandeling wilt plaatsen. Voor toekomstige klanten kan dit, naast de foto’s, erg waardevol zijn.

Met vriendelijke groeten,
Renate

P.S Hieronder kunt u het hele gasteboek downloaden voor alle reacties.

 

DOWNLOAD PDF

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.111.71 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
57 berichten.
Jannke Claase uit Malden heeft geschreven op 23 augustus 2019:
Mijn gezicht had een flauwe uitstraling. na mijn beslissing dat er iets aan mijn WENKBRAUWEN gedaan moest worden kon ik heel snel bij renate terecht. na een week zijn de korstjes eraf en kan ik met een zeer tevreden gevoel weer in de spiegel kijken!!! Renate heel erg bedankt voor je persoonlijke aandacht en je super behandeling.
Janny van Spronsen uit Albir heeft geschreven op 21 augustus 2019:
Mijn wenkbrauwen door Renate laten doen. De behandeling was heel prettig, goede verdoving en het resultaat is werkelijk fantastisch! Ik ben er heel blij mee! Renate bedankt!
Mary uit Herpen heeft geschreven op 3 juli 2019:
Ik had totaal geen wenkbrauwen meer tot ik bij Renate terecht kwam. Wat ben ik blij, ik heb mooie natuurlijke wenkbrauwen en heb een frisse blik.
Githa vd Hoogen uit Pedreguer heeft geschreven op 23 maart 2019:
Afgelopen november heb ik bijna mijn hele gezicht met fibroblasting laten behandelen bij/door Renate. In 1e instantie had ik nog mijn twijfels maar hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer verbetering ik ga zien... Kortom, een tevreden klant!
Karen uit Benidorm heeft geschreven op 19 maart 2019:
Vandaag bij Renate langs geweest om mijn wenkbrauwen bij te laten werken. Gastvrije ontvangst, prima behandeling en als kers op de taart nog een heerlijke peeling/massage! Verwennerij. Beveel een behandeling bij Renate van harte aan.
Heidi wilaert uit Calpe heeft geschreven op 16 december 2018:
Afgelopen woensdag bij Renate geweest voor permanente make-up voor mijn oogleden Dank zij door haar bijgevoegde plattegrond.makkelijk te vinden, Had het al een paar keer in Nederland laten doen in mijn woonplaats. Het ging gelijk gemakkelijk,werd op mijn gemak gesteld verdoving werkte goed en het was een fluitje van een cent. Ziet goed uit en nergens last van. Ik kom in de toekomst zeker nog voor andere behandelingen terug
Lenie uit Albir heeft geschreven op 10 december 2018:
Op 14 november voor een fibro-blasting van de oogleden bij Renate geweest. Was best wel nerveus voor de behandeling, maar door de perfecte begeleiding en goede uitleg viel het reuze mee. Na 2 dagen werden de zwellingen minder en na 1 week waren de korstjes losgelaten. De perfecte nazorg van Renate in de eerste dagen na de behandeling vond ik super goed, het gaf mij een heel geruststellend en goed gevoel. Dank je wel Renate, ik zou het zo weer doen.
Gonnie uit Milsbeek heeft geschreven op 7 december 2018:
Woensdag 5 december permanente make up, wenkbrauwen, laten doen bij Renate. Goede uitleg gehad en de behandeling was zo goed als pijnloos. Super mooie wenkbrauwen is het resultaat: ben er erg blij mee
Jacqueline uit Nijmegen heeft geschreven op 4 december 2018:
Renate is deskundig en professioneel. Haar behandeling voor permanente make up geeft een heel mooi resultaat. Daarnaast is zij erg vriendelijk en vertelt tijdens de behandeling wat ze gaat doen. Uitstekend!!
Hermine heeft geschreven op 25 oktober 2018:
Ik heb permanente eyeliners door renate. Laten doen. Zij stelde mij Heel erg op mijn gemak en legde allEs uit wat zij deed. Helemaal geen problemen daArna gehad. Het ziet er mooi uit en ben erg blij dat ik het gedaan heb. Zou renate zeker aanbevelen.
Tony Schouten uit Nijmegen heeft geschreven op 1 juli 2018:
Eerlijk gezegd was ik er een beetje bang voor, maar dat bleek nergens voor nodig. Renate heeft een supermooi lijntje langs mijn wimpers gezet. Wat een vaste hand!
Sabrina Declercq uit Finestrat heeft geschreven op 29 juni 2018:
Je voelt je meteen op je gemak. Een goede kennis van behandelingen en adviseert goed. Bedankt Renate ben super tevreden met mijn permanente make-up. Echt een aanrader!
Saskia Bakker uit Malden heeft geschreven op 18 juni 2018:
In maart was de eerste behandeling. Het deed niet echt pijn en genas snel, maar ik was niet zo tevreden over het resultaat. In juni kreeg ik de nabehandeling. Weer een snel herstel, zonder problemen en nu een fantastisch succes. Prachtige wenkbrauwen in de gewenste kleur en een mooie volle eyeliner. Ik ben nu helemaal tevreden! Renate bedankt voor het begrip en de prettige nazorg.
Sandra uit Nijmegen heeft geschreven op 16 juni 2018:
Gisteren de eyeliner bij leren werken. Helemaal blij mee. Bedankt
Tamara uit Zeist heeft geschreven op 13 juni 2018:
Wat een feestje om nu in de spiegel te kijken! Mijn ‘probleemwenkbrauwen’ zijn verleden tijd en ingeruild voor super mooie, natuurlijke wenkbrauwen!
Jeannette Lanting uit Emlichheim heeft geschreven op 22 mei 2018:
Spontaan in mijn vakantie contact gezocht met Renate voor permanente make-up. Gelukkig lukte het op korte termijn een afspraak te krijgen. Heb 3 bendelingen laten doen. Wenkbrauwen, boven en onder eyeliner. Het resultaat is nu na een ruime week perfect. Als ik s'morgens in de spiegel kijk, denk ik had ik eerder moeten doen! Renate geeft vertrouwe en legt zeer goed uit. Zelfs nog nazorg via de app. Hartelijk dank nog hiervoor. Echt topadres.
Esther Oudendorp uit Oegstgeest heeft geschreven op 11 maart 2018:
Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen. De behandeling deed amper pijn en het ziet er heel natuurlijk uit.
Carine Solli uit Alfas Del Pi heeft geschreven op 25 januari 2018:
Ik heb dinsdag mijn ogen onder en boven met permanente make-up laten behandelen,ik ben heel tevreden over het resultaat en de professionele aanpak van Renate. Nu 2 dagen later is het resultaat heel mooi te zien,ik ben er super gelukkig mee.Bedankt,groetjes Carine
Truus Rio uit Parcent heeft geschreven op 18 december 2017:
Hoi Renate ,ik ben alvast tevreden met het resultaat van de wenkbrauwen ,alhoewel ik nog moet wachten tot de kostjes weg zijn om het resultaat helemaal goed te zien ,in januari kom ik graag terug voor wimperverlenging en misschien wel ooglid correctie ,adios
Marij van Abeelen uit Wouwse Plantage heeft geschreven op 3 november 2017:
Bedankt Renate dat je mijn wenkbrauwen weer zo mooi hebt bijgewerkt, super! Tot volgend jaar!