image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Nazorg

Voor mijn Permanent Make-Up
 • Na de behandeling kan er wat wondvocht uit de wenkbrauw komen. Dep dit voortdurend droog met een tissue of vochtig watje, tot dat de pigmentatie droog blijft en er geen vocht meer uitkomt.
 • Laat de pigmentatie minimaal voor 2 dagen droog. Indien het gaat jeuken of irriteren gebruik dan de meegekregen crême. Breng dit s’morgens en s’avonds (en eventueel tussendoor) heel dun aan met een schone wattentip. S’morgens mag u de ogen wat schoondeppen met een vochtig watje. Smeer voor het douchen/haren wassen, het behandelde deel in de met de speciale crême.
 • De huid kan wat gevoelig (gezwollen) reageren. Een koele (droge) compresse kan wat verzachtend zijn. Vooral de ogen kunnen de eerste dagen s’morgens wat gezwollen aanvoelen. Dit trekt gedurende de ochtend weg.
 • De 2e dag oogt het behandelde deel nog donkerder (met name de wenkbrauwen). De huid heeft 4-8 dagen nodig om te herstellen en het pigment nestelt zich in de huid. Dit gaat gepaard met wat korstjes en het kan wat gaan jeuken. Klop er dan zachtjes op en gebruik eventueel wat creme. In geen geval gaan peuteren of trekken aan de huid. Wanneer u de korstjes er aftrekt, trekt u de verf mee en blijft er een onregelmatige pigmentatie over. Gebruik, tot de huid goed genezen is, geen reinigingsmelk, crêmes, make-up en mascara op de pigmentatie.
 • Wanneer alle korstjes eraf zijn, blijft er een veel lichtere kleur over. Dit kan wel tot 70% teruglopen. Het gebeurt wel eens dat er weinig van de kleur overblijft. Wacht even rustig af. De kleur kan na 2 à 3 weken weer terugkomen.
 • Wanneer u contactlenzen draagt, graag even overleggen
 • Neem hygiëne in acht. Gebruik de eerste twee dagen schone handdoeken en kussensloopen wees voorzichtig met huisdieren
 • Vermijd de eerste week de zon. Gebruik daarna tijdens het zonnen, op het gepigmenteerde deel, sunblock (crême met hoge beschermfactor). Zon heeft grote invloed op de kleur.
 • Wanneer er complicaties bij genezing optreden (hevige roodheid, zwellen, pussen of overmatig wondvocht) neem dan contact op met huisarts.
 • Wanneer u 3-4 weken na de eerste behandeling niet 100% tevreden bent, neem dan contact op. Indien dit in de afgesproken prijs is, kunt u dan binnen 1-3 maanden langskomen voor een nabehandeling. Na deze periode worden kosten in rekening gebracht.
 • Om optimaal resultaat te houden is (afhankelijk van uw huid, zonlicht en de kleur van het pigment) een retouche/opfrisbehandeling na 1 jaar aan te raden. Op een jaarlijkse ´retouche´ krijgt u 50% korting. Tot 2 jaar 25% en daarna 10% korting op de dan geldende prijs.
 • Indien u tevreden bent over de behandeling en het resultaat, zou ik het erg op prijs stellen wanneer u een reactie plaatst op mijn gastenboek van mijn website. Indien u niet tevreden bent graag altijd even contact opnemen met mij.

Wanneer u bovenstaande goed in acht neemt zult u veel plezier hebben van uw Permanent Make-up. Neem bij vragen of twijfel altijd contact met mij op.

Het genezingsproces wenkbrauwen.