image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Gastenboek

Omdat ik zoveel enthousiaste en tevreden klanten heb, is er de mogelijkheid om een reactie te plaatsen!

Ik zou het erg op prijs stellen wanneer u hier uw ervaring over uw behandeling wilt plaatsen. Voor toekomstige klanten kan dit, naast de foto’s, erg waardevol zijn.

Met vriendelijke groeten,
Renate

P.S Hieronder kunt u het hele gasteboek downloaden voor alle reacties.

 

DOWNLOAD PDF

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.111.71 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
57 berichten.
Ann De Groot uit Oosterzele heeft geschreven op 25 oktober 2017:
Beste Renate Ik ben super super tevreden en gelukkig met de permanente eyeliner. Geen zwelling noch pijn. Mooi resultaat. Deskundige uitleg, rustgevend. Echt top. ... Dank Groningen Ann
Evelijn uit Amsterdam heeft geschreven op 17 oktober 2017:
Renate, je bent echt een professional. De ooglijntjes die ik heb laten zetten zijn precies naar wens en superstrak gezet. Ik kan (en zal) het iedereen aanraden. Heel fijn ook dat je goede informatie meegaf. Tot slot, en dat zie je niet vaak, deed je ook nog aan nazorg. Veel dank!
Diny Otten-Kuppen uit Malden heeft geschreven op 8 september 2017:
Lieve toekomstige klanten van Renate, ik kan jullie de permanente make-up aanbevelen. Renate werkt erg zorgvuldig en bijna pijnloon. Ik heb de wenkbrauwen en de boven en oogleden laten doen. Iedere morgen als ik opsta, sta ik weer versteld van het prachtige resultaat. S'avonds hoef je ook je ogen niet schoon te maken je kunt zo je bed in. Ik ben een tevreden klant. Renate werkt erg proffecioneel. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Marian Lebbink uit Nijmegen heeft geschreven op 1 september 2017:
Hallo Renate, in december heb je bij mij de eyeliner lijntjes aangebracht en ik ben er nog elke dag heel erg blij mee! De informatie die je me gaf was echt heel duidelijk en goed. Super bedankt!
Mieke uit La Nucía heeft geschreven op 16 mei 2017:
Renate, 3 weken geleden heb jij mijn wenkbrauwen weer mooi gemaakt. Ik kreeg veel complimentjes, dus.....aan te bevelen.
Marja Offerman uit Lelystad heeft geschreven op 16 mei 2017:
wat ben ik blij dat ik mijn angst heb overwonnen en dat ik nu mooie wenkbrauwen en eye-liner heb dankzij Renate die je zo op je gemak stelt en met je meedenkt. Het voelde direct heel vertrouwd.
Maruschka uit Nijmegen heeft geschreven op 16 mei 2017:
Even wat in het gastenboek zetten???? Ik kom al paar jaar bij Renate voor permanente maken geweest, me ogen en wenkbrauwen gedaan, super blij mee!! Maar ben ook begonnen met super lash voor de wimpers, ik heb een tijdje wimpers Laten zetten, wat ik iedereen dus af raad!!!! Toen ze eraf werden gehaald was ik bijna al me wimpers kwijt???????????? had gewoon kale plekken tussen de paar wimpers die ik nog had???????? maar toen kwam voor mij de oplossing super lash jeeeej me wimpers zijn weer helemaal aangegroeid en nog langer dan dat ik van mezelf had, wat ik ook super mooi vind van het product dat je wimpers ook donkerder worde, dus als je geen make up op hebt staat het als ng mooi. Dus een aanrader voor iedereen die mooie lange wimpers wilt
Sonja Vliege/Rufi uit Nederland heeft geschreven op 16 mei 2017:
Mijn man heeft mij verrast met een permanente wenkbrauw make-up. Via internet vond hij het e-mail adres van Renate .Ik ben reeds in november 2015 geholpen door Renate en ben er erg tevreden over niet alleen met de wenkbrauwen maar ook met de streep techniek. Het is mooi en de service is vriendelijk en goed.de nabehandelingen kom ik zeker terug. Een tevreden klant Sonja
Gonnie Lambrechts uit Maassluis heeft geschreven op 16 mei 2017:
Via een kennisje in Spanje ben ik in contact gekomen met Renate. Zij heeft bij mij een permanente make-up wenkbrouwen en eyeline toegepast ongeveer 2 maanden geleden. Ik ben uiterst tevreden met het resultaat en ontvang van iedereen een compliment. Zij heeft mij goed geadviseerd en zij werkt zeer nauwkeurig en hygiënisch, wat voor mij zeer belangrijk is. Ik heb ook een nabehandeling gehad en nogmaals het resultaat is perfect. Alle complimenten en zal haar zeker aanbevelen aan mijn kennissen in Spanje Renate dank je wel.. 🙂
Marion uit Malden heeft geschreven op 16 mei 2017:
ik ben heel tevreden,vriendelijk, netjes gewoon goed, aanrader....bedankt nog.
Monique Van Immerseel uit Calpe heeft geschreven op 16 mei 2017:
Na de eyeliner, waar ik trouwens enorm tevreden over ben, was het de beurt aan mijn wenkbrauwen. Ik heb zeer lichte wenkbrauwen, amper zichtbaar. Daardoor ontbreekt er expressie aan mijn gelaatsuitdrukking. Renate heeft mijn wenkbrauwen onder handen genomen. In het begin was het vrij donker, ik schrok er wel van. Maar na een week was dit weggetrokken en mijn wenkbrauwen hebben nu een zeer natuurlijke kleur. Het resultaat is echt fantastisch! Er was zelfs geen nabehandeling nodig. Renate is een echte vakvrouw. Zeker een aanrader!
Sabine Witzier uit Zeist heeft geschreven op 16 mei 2017:
Renate graag bedank ik je nogmaals voor de prachtige permanente make-up die je afgelopen week bij mij gezet hebt. Wenkbrauwen, eyeliner boven en onder mijn ogen, geweldig! Ik ben super tevreden. Geen zwelling of pijn en zeer strak gezet. Bedankt Renate.
Marja Mes-Dukker uit Nieuwveen / Coveta Fuma heeft geschreven op 16 mei 2017:
Al een heel aantal jaren ben ik een zeer tevreden klant van Renate! Ze heeft mijn wenkbrauwen in "hairstroke" gedaan, wat heel natuurlijk overkomt! Verder heeft ze mijn lijntjes om m'n mond en de frons verwijderd met de allernieuwste methode! Ook dat is heel mooi en natuurlijk geworden! Kortom, een heel tevreden klant!
Kit Gulli uit Denmark heeft geschreven op 16 maart 2017:
Thank you so much Renate. I'm sooooo pleased and happy for my brand new and totally fantastic eyebrowes. You really are outstanding and professional to your job.
Josje uit Alfas del Pi heeft geschreven op 7 februari 2017:
Ik ben super blij met mijn 'nieuwe' wenkbrauwen. Renate is een vakvrouw pursang, niet langer twijfelen, gewoon doen!
Dawn Blythe uit Altea heeft geschreven op 12 september 2016:
Yesterday I visited Renate's new premises for the first time. Easy to find (with directions) and as professional as always. Yet again I am delighted with the result and would recommend Renate with confidence.
Gerry Officier uit La Nucia heeft geschreven op 5 maart 2016:
Hola renate. Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb om me te laten behandelen door jou. Dank je wel, ziet er heel goed uit.