image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Recent Posts
Search

Lipliner

Met de lipcontour kan een extra accent worden gecreƫerd of een natuurlijke aanvulling worden bereikt.

Met een natuurlijke tint kunnen a-symetrische lippen of lippen met vage contour, weer een mooie vorm krijgen. Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Een zachte huidskleur om de lipcontour te accentueren is mogelijk, maar ook een rode liplijn.

Echter, vooraf is de kleur nooit exact te bepalen, omdat uw natuurlijke pigment en het ingebrachte pigment de uiteindelijke kleur bepalen. Omdat lipweefsel een totaal ander weefsel is, en een grote afstoot heeft, zijn meerdere behandelingen vaak noodzakelijk. Normaliter zit er 1 extra behandeling in de prijs. Elke extra noodzakelijke behandeling zal in rekening gebracht worden.

Contra-indicate

Dragers van het herpes virus (ook wel koortslip genoemd) worden in principe niet behandeld. Dit brengt teveel risico s met zich mee. De kans op een heftige uitbraak van het virus is erg groot. Ook kan het virus door de hele lip getrokken worden. Het pigment zal afgestoten worden en in een uitzonderlijk geval kan het zelfs sterk verkleuren.